Skolehelsetjenesten ved Vardø videregående skole

Sykepleier Irene Westvang fra helsestasjonen er tilstede hver tirsdag fra kl 1300-1500. Sted: Rom 107, 1 etg. Kaigata.

Klikk for stort bilde

Skolehelsetjenesten er ivaretatt av Vardø helsestasjon og sykepleier Irene Westvang og er først og fremst et tilbud til deg som elev, men også foreldre/foresatte og lærere er velkomne til å henvende seg. Helsestasjonen har taushetsplikt og tilbudet er gratis.

Det er ingen timebestilling, du møter bare opp, og kommer inn når det er ledig.

Helsestasjonen kan også kontaktes på facebook

Helsestasjonen bidrar med:

Noen ganger har man behov for å snakke med en voksen, utenat det er et spesielt problem. Du kan ta opp hva du selv ønsker av små eller store ting, helsestasjonen gir råd, støtte og veiledning f.eks. i forhold til:

• Selvskading
  • Fysisk og psykisk helse
  • Skoleproblem/fravær
  • Ernæring/spiseproblematikk
  • Rusproblematikk
  • Familievansker
  • Mobbing/ensomhet
  • Søvn
  • Tristhet/sorg
  • Kjærlighet
  • Seksuell helse
  • Henvise videre i hjelpeapparatet og til lege ved behov.

Helsestasjonen driver ikke med behandling over tid, men vil henvise videre i hjelpeapparatet når det er nødvendig.

Irene Westvang kan også nås på telefon og epost: 78 94 35 64/459 19 456  irene.westvang@vardo.kommune.no

Klikk for stort bilde