Skolehelsetjenesten ved Vardø videregående skole

imagesNN6AMQBM.jpg - Klikk for stort bilde

Publisert av Leif Arne Haughom. Sist endret 30.08.2016

Skolehelsetjenesten er representert ved helsesøster Liane Eines og er først og fremst et tilbud til deg som elev, men også foreldre/foresatte og lærere er velkomne til å henvende seg. Helsesøster har taushetsplikt og tilbudet er gratis.

ÅPNINGSTID:

Helsesøster er tilstede hver onsdag fra kl 1300-1500. Sted: Rom 107, 1 etg. Kaigata.

Det er ingen timebestilling, du møter bare opp, og kommer inn når det er ledig.

Helsesøster kan også kontaktes på facebook

Helsesøster bidrar med:

Noen ganger har man behov for å snakke med en voksen, utenat det er et spesielt problem. Du kan ta opp hva du selv ønsker av små eller store ting, helsesøster gir råd, støtte og veiledning f.eks. i forhold til:

• Selvskading
  • Fysisk og psykisk helse
  • Skoleproblem/fravær
  • Ernæring/spiseproblematikk
  • Rusproblematikk
  • Familievansker
  • Mobbing/ensomhet
  • Søvn
  • Tristhet/sorg
  • Kjærlighet
  • Seksuell helse
  • Henvise videre i hjelpeapparatet og til lege ved behov.

Helsesøster driver ikke med behandling over tid, men vil henvise videre i hjelpeapparatet når det er nødvendig.

Helsesøster nås på telefon og epost: 78 94 35 63/407 22 341 liane.eines@vardo.kommune.no

Liane Eines
Helsesøster