Skolehelsetjenesten ved Vardø videregående skole

imagesNN6AMQBM.jpg - Klikk for stort bilde

Skolehelsetjenesten er representert ved helsesøster Liane Eines og er først og fremst et tilbud til deg som elev, men også foreldre/foresatte og lærere er velkomne til å henvende seg. Helsesøster har taushetsplikt og tilbudet er gratis.

ÅPNINGSTID:

Helsesøster er tilstede hver onsdag fra kl 1300-1500. Sted: Rom 107, 1 etg. Kaigata.

Det er ingen timebestilling, du møter bare opp, og kommer inn når det er ledig.

Helsesøster kan også kontaktes på facebook

Helsesøster bidrar med:

Noen ganger har man behov for å snakke med en voksen, utenat det er et spesielt problem. Du kan ta opp hva du selv ønsker av små eller store ting, helsesøster gir råd, støtte og veiledning f.eks. i forhold til:

• Selvskading
  • Fysisk og psykisk helse
  • Skoleproblem/fravær
  • Ernæring/spiseproblematikk
  • Rusproblematikk
  • Familievansker
  • Mobbing/ensomhet
  • Søvn
  • Tristhet/sorg
  • Kjærlighet
  • Seksuell helse
  • Henvise videre i hjelpeapparatet og til lege ved behov.

Helsesøster driver ikke med behandling over tid, men vil henvise videre i hjelpeapparatet når det er nødvendig.

Helsesøster nås på telefon og epost: 78 94 35 63/407 22 341 liane.eines@vardo.kommune.no

Liane Eines
Helsesøster