Sjømatsamling på Vardø videregående skole

IMG_4379 - Klikk for stort bilde Denne uka arrangeres det sjømatsamling på Vardø videregående skole. Vi har besøk av lærlinger og elever fra hele fylket.

Sjømatsamlinga er et samarbeid mellom skolen, fagopplæringskontoret i Finnmark, Vardø hotell og Varangermeny. Målet med samlinga er å gi fremtidens kokker og servitører ett lite innblikk i hvilke råvarer vi har rett utenfor stuedøra vår. Elevene er delt inn i grupper og besøker ulike arbeidsstasjoner under samlinga. I år har vi en sushikokk tilstede, i tillegg til baking. Samlinga blir avsluttet med en stor sjømatbuffet på Vardø hotell. I tillegg til det faglige er også det sosiale i fokus og elevene/lærlingene har besøkt heksemonumentet og hatt bransjequiz på Nordpol kro.

Kristine Rønning
Assisterende rektor