Nytt tilbud i nettskolen skoleåret 2019-20

Klikk for stort bilde

Er du elev på en videregående skole i Finnmark så har du fra neste skoleår anledning til å få undervisning i Tysk 3 og Russisk 1.

Tysk 3 nivå 3 – Tysk nivå 3 passer for deg som ønsker å fordype deg i faget. Det gis språkpoeng når du søker høyere utdanning.

Med undervisningen i kombinasjon med e-leksjoner og samskrivingsverktøy får du praktisert tysk både skriftlig og muntlig med dine medelever og lærer. Alt du trenger er en PC med webkamera, headset med mikrofon og god internettilkobling.

Dersom du er interessert ta kontakt med studieveileder på din videregående skole eller kontakt Alta vgs ved Tine Klevstad Tine.Klevstad@ffk.no

Russisk nivå 1 – Russisk nivå 1 er for deg som ikke har hatt fremmedspråk på grunnskolen eller ønsker å bytte fremmedspråk.

Dersom du er interessert ta kontakt med studieveileder på din videregående skole eller kontakt nettskolen ved elisabeth.leiknes.hansen@ffk.no

Elisabeth Leiknes Hansen
Prosjektleder Nettskolen Finnmark