Språk

 

Norges mest spennende lærerjobb?

Klikk for stort bildeLiker du sjømat? Liker du ungdom? Liker du utfordringer? Liker du å skape noe nytt? Er svaret ja så har vi veldig lyst å komme i kontakt med deg. Vi er nemlig på jakt etter en som kan tiltre i Norges mest spennende lærerjobb. 

Høsten 2019 starter Vardø videregående skole opp med landslinje for sjømat. Utdanningen er treårig og elever som gjennomfører og består vil etter endt utdanning både ha generell studiekompetanse og yrkesfag. Det betyr at de kan gå videre på høyere utdanningen eller ta ett år som lærling for å få fagbrev. 

Vardø videregående skole er lokalisert i sentrum av Vardø med havet som nærmeste nabo. Her er vi ca 100 elever og om lag 30 ansatte. Vi har lange tradisjoner med å utdanne folk til sjømatnæringen. Vi har moderne og tidsriktige lokaler både med restaurant og fiskebutikk.

Vi skal nå ta fatt på en nytt landsdekkende utdanningstilbud og trenger derfor en faglærer med de rette kvalifikasjoner. Så om dette høres interessant ut for deg så ta en titt på stillingsannonsen.

Og om det er noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt.  

Fant du det du lette etter?

Kontaktperson

Kristine Rønning
Assisterende rektor
78 96 38 07
Geir Remme
Rektor
78 96 38 50