Språk

 

LETT Å VELGE

20130726-IMG_3200 (2) - Klikk for stort bilde Tiden for å søke skoleplass i den videregående skolen nærmer seg med stormskritt. På Vardø videregående skole kan vi tilby deg en rekke spennende muligheter i et godt miljø både på skolen og i fritiden. Ta derfor og sjekk ut vår tilbudsbrosjyre hvis du vil vite mer om de tilbud som fins. Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt.

Filetkurs - Klikk for stort bilde Knut Aaserud - Klikk for stort bilde Vardø videregående skole har en avdeling for studiespesialisering og en for yrkesfag. På studiespesialisering tilbyr vi både realfag og språk, samfunnsfag og økonomi.

På yrkesfag tilbyr vi to årig restaurant og matfag der du kan velge mellom kokk- og servitør eller matfag på VG2. Vi er den eneste skolen i Finnmark som tilbyr matfag VG2. På yrkesfag har vi også IKT-servicefag på VG2. Dette er ett såkalt kryssløp fag, som betyr at uansett hvilke VG1 kurs du har tatt så kan du søke på IKT-servicefag.

Skolen vår er ellers kjent for masse utadrettet virksomhet og som elev er du selvfølgelig med. Vi har en rekke prosjekter der vi blant annet reiser til Tyskland (Språk VG2), vi gjennomfører sjømatsamlinger på restaurant og matfag og vil deltar på en rekke messer og aktiviteter rundt omkring i Finnmark.

Sjekk vårt utdanningsprogram her: http://www.vardo.vgs.no/utdanningsprogram/

Fant du det du lette etter?

Kontaktperson

Sissel Holt
Avdelingsleder STU
78 96 38 04
Kristine Rønning
Assisterende rektor
78 96 38 07
Steinar Kristiansen
Rådgiver
78 96 38 19