Karl-Ivar helt til topps i Arctic Skills 2018

IKT Tornio - Klikk for stort bilde

Karl-Ivar Rødberg Granshagen gjorde det igjen og klatret helt til topps i Arctic Skills 2018 i Tornio denne uka. Vi gratulerer!

Denne gangen møtte Karl-Ivar utøvere fra både Finland og Russland og etter en forberedelses dag og en konkurransedag var det eleven fra IKT servicefag i Vardø som hadde løst oppgaven best.

Faglærer Runar Kofoed kunne fortelle at konkurransen ble gjennomført under strenge regler der alt av mulige hjelpemidler for å løse oppgaven ble fratatt elevene. Dette gjaldt blant annet mobiltelefonen.

Uansett, Karl-Ivar motstod presset og leverte en solid oppgave som sikret han seieren. Nå venter eksamenstid hjemme i Vardø og Karl-Ivar og de andre IKT servicefag elevene er allerede godt i gang med det. Igjen, vi gratulerer!

Runar Kofoed
Adjunkt/mt