FRA HAV TIL BORD

IMG_4574 - Klikk for stort bilde

Torsdag denne uka var det fulle hus nede på sjømatanlegget vårt. Prosjektet fra hav til bord ble gjennomført i samarbeid med mellomtrinnet på Vardø skole. Når også Nordnytt var innom for å lage en reportasje om den nye sjømatlinja ved skolen ble dagen perfekt.

Elevene fra mellomtrinnet ble delt inn i grupper der alle elementer i å lage en komplett fiskekakemiddag stod på timeplanen. På bildet ser vi en av gruppene i filetskjæring. Ingenting å si på utbyttet her. I tillegg var det stasjoner for lunsj, hvor det ble laget herlige pizza, samt stasjoner for tilbehør og dessert.

Når alt var ferdig flyttet vi det hele opp på hotellet der oppdekkings- og dekoreringsgruppa hadde dekket opp til 150 gjester. Foreldre og søsken av elevene var nemlig invitert på middag. Salgs- og underholdningsgruppe hadde vi også og når de var ferdige med å selge middager til store og små, samt ønske velkommen og hadde danset litt var det klart for alle gjestene å spise. Rundt bordene var det bare lovord å høre om maten. Overskuddet av prosjektet havner i klassekassa.

HAV TIL BORD prosjektet vil gjerne takke VARDØBRUKET AS, KNUT BYE KOLONIAL, VARDØ HOTELL OG FISKESPRELL for all hjelp og sponsing i prosjektet.

IMG_4582 - Klikk for stort bilde IMG_4568 - Klikk for stort bilde

Kristine Rønning