Språk

 

Åpning av Kaikanten fiskebutikk

Klikk for stort bilde Det gikk ikke mer enn ett par minutter så var den nyåpnede butikken full av forventningsfulle kunder. Kaikanten fiskebutikk har fått seg en ansiktsløfting og ut fra responsen fra kundene ser det ut til at vi har truffet svært godt både med innredning og utsmykking av lokalet. Det første som møter deg når du kommer inn døra er blant annet en ferskvaredisk på nesten fire meter. 

Butikken har også blitt mer åpen. Kundene kan nå se inn i produksjonen der en blant annet steker fiskekaker, fileterer fisk samt driver pakking og annen klargjøring.

Vinduene ned mot kaia er også nye. De er senket nesten helt ned til gulvet noe som gjør butikken mer romslig og ikke minst lysere. Fra loftet har vi hentet gamle gjenstander. Den største er en tørrfiskvekt som står rett ved inngangen. Veggene er også dekorert med informasjonsplakater og bilder.

Det er også gjort plass til en liten bistro. Her kan kundene sette seg ned å ta en kopp kaffe, spise varmmaten sin eller rett og slett slå av en prat med betjeningen.

Butikken er ikke helt ferdig ennå. Vi mangler fremdeles bord og stoler i bistroen. Foreløpig har vi lånt dette fra restauranten. Det er også bestilt et nytt kassaapparat med integrert bankterminal, vekt, skanner og etikettskriver. Den er godkjent etter nye retningslinjer for varesalg, klargjort for VIPPS og vil være den type kassaapparat som møter lærlingene når de skal ut i arbeidslivet.

Butikken er åpen hver torsdag fra kl 1000-1400 om ikke noe annet er annonsert. Ta gjerne en tur innom.

Flere bilder fra åpninger kan du se på våre Facebooksider.

Fant du det du lette etter?

Kontaktperson

Kristine Rønning
Assisterende rektor
78 96 38 07
Roald Jentoftsen
Faglærer
78 96 38 24